ADITHIYA ARCHITECT

home

projects

contact

House in Greenwich

This London Terraced house was completely refurbished and enlarged by adding two rear single story extensions.

While considerable structural repair was need to the existing building stunning contemporary spaces were designed with all the benefits of large sliding doors overlooking the rear patio. This design allows our clients to upgrade their very small kitchen to a larger, brighter open plan kitchen/diner and for a downstairs guest room/study with an en-suite shower room.

This proposal is of high quality and provides a positive relationship between the existing and proposed. By establishing a functional layout and spatial character, taking into account the use of good quality materials and a respect for the scale, height, and massing in relation to the existing building to which the extensions are annexed.


1 2 3 4 5 6 7